Tag

Begane grond

Appartement – 81 V

Verhuurd - Appartement - 81V Huurprijs €880 Grootte 60m2 Dit riante 2-kamer appartement op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet en een riante berging in de woning. Het balkon mag zeker niet ontbreken. Hier kun je heerlijk vertoeven met lekker weer.

Studio – 81 T

Verhuurd - Studio - 81T Huurprijs €660 Grootte 38m2 De studio op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en toilet. De berging bevindt zich op de etage van de woning.

Appartement – 81 S

Verhuurd - Appartement - 81S Huurprijs €900 Grootte 62m2 Dit riante 3-kamer appartement op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet en berging. Het balkon mag zeker niet ontbreken. Hier kun je heerlijk vertoeven met lekker weer.

Appartement – 81 R

Verhuurd - Appartement - 81R Huurprijs €890 Grootte 60m2 Dit riante 3-kamer appartement op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet en berging. Het balkon mag zeker niet ontbreken. Hier kun je heerlijk vertoeven met lekker weer.

Studio – 81 P

Verhuurd - Studio - 81P Huurprijs €660 Grootte 40m2 De studio op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet en een zeer riante berging in de woning.

Studio – 81 N

Verhuurd - Studio - 81N Huurprijs €660 Grootte 40m2  De studio op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet. De berging bevindt zich op de etage van uw woning.

Appartement – 81 L

Verhuurd - Appartement - 81L Huurprijs €840 Grootte 54m2 Dit riante 2-kamer appartement op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet en een riante berging in de woning. Het balkon mag zeker niet ontbreken. Hier kun je heerlijk vertoeven met lekker weer.

Appartement – 81 K

Verhuurd - Appartement - 81K Huurprijs €840 Grootte 54m2 Dit riante 2-kamer appartement op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet en een riante berging in de woning. Het balkon mag zeker niet ontbreken. Hier kun je heerlijk vertoeven met lekker weer.

Appartement – 81 H

Verhuurd - Appartement - 81H Huurprijs €840 Grootte 53m2 Dit riante 2-kamer appartement op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, separaat toilet en een riante berging in de woning. Het balkon mag zeker niet ontbreken. Hier kun je heerlijk vertoeven met lekker weer.

Studio – 81 G

Verhuurd - Studio - 81G Huurprijs €660 Grootte 37m2 De studio op de begane grond is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, toilet. De berging bevindt zich op de etage van uw woning.
1 2